GAUSTABLIKK

Se mer

GAUSTABLIKK

Vil du kjøre offpist i verdensklasse, ta 23-km på langrenn på høyfjellet i påskesola, eller nyte en deilig kakao på Sportellet med ungene?

Mange nordmenn kjenner til Gaustatoppen med sine 1 883 meter over havet, men visste du at du ser 1/5 av Norge herfra? Ved fotende ligger Gaustablikk, bare 2,5 times kjøretur fra Oslo.

Nå kan du sikre deg en helt ny BUEN-hytte på Gaustablikk – vi har to hytter klare for innflytting! Eiendommene har panoramautsikt til Gaustatoppen og flott beliggenhet.

Gaustablikk oversikt

Gaustablikk – en destinasjon med visjoner

Å leve opp til Gaustatoppens magi. Det er visjonen som ligger til grunn for utviklingen av Gaustablikk. Mens det bygges nye hytter, hotell, toppstasjon, heiser og bakker skal destinasjon Gaustablikk løftes til stadig nye høyder. De siste par årene er det investert 60 millioner i Gausta skisenter, som nå er et av landets største alpinanlegg med tilbud for de minste til de mest erfarne. Her tilbys det skiskole, barneområde, terrengparker, 13 heiser og 35 bakker for hele familien. Gaustabanen, den unike banen inne i fjellet, tar deg opp til Gaustatoppen og derfra kan du kjøre offpist i verdensklasse! I tillegg byr Gaustablikk på 85 km velpreparerte langrennsløyper fordelt på 17 løyper – fra lett nybegynner på 1 km til en fantastisk høyfjellstur på 23 km.  Se www.gausta.com

Helårsdestinasjon

Destinasjonen ligger på 1000 m.o.h og er Østlandets høyeste, snøen kommer tidlig og ligger stabilt i vintermånedene. Terrenget er velegnet for turer til ski, sykkel og til fots – dag og kveld, året rundt. Her tilbys det sykkelutleie, pump track, lysløyper, fiske, padling på Kvitåvatn og bading i friskt fjellvann. Eller du kan ta Krossobanen , Nord-Europas første totausbane til Rjukan Klatrepark? Herfra kan du gå Hardangervidda og overnatte på flere av de hyttene til Den Norske Turistforening.

Buen hytter har bygd hytter i området i over 20 år.

Velkommen til Gaustablikk og Buen hytter – en sikker investering!

Interessert?

Vi forteller gjerne mer! Meld fra her, så tar vi kontakt.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Kjell Vidar Berntsen
Partner
915 62 498 kvb@buenp.no